Local

Retorn contundent davant el Cajasur CBM (39-23)

El Barça B solventa amb victòria el primer partit de l'any a casa

El Barça B ha resolt amb una contundent victòria (39-23) el partit d'aquest dissabte davant el Cajasur CBM, que ha suposat el retorn de la competició a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en aquest any 2022. El filial blaugrana ja manava al marcador al descans (18-14), però ha estat a la segona quan ha trencat definitivament el duel.

Els nois de Ferran Porres han suat de valent als compassos inicials tot i enfrontar-se a un equip de la part baixa de la classificació, fins que a partir del minut 20 han posat una marxa extra i han pogut començar a agafar distància al marcador.

Enorme segona part

El major encert a la porteria (33%) i una gran eficàcia golejadora (69 % en llançaments) han estat claus per a què el Barça B pogués tenir un final de partit còmode. I és que des del minut 10 al 20 de la segona part, el conjunt català ha triplicat la renda (del 19-16 al 29-20).

L'àmplia victòria aconseguida aquest dissabte assegura al filial blaugrana mantenir el liderat de la Divisió d'Honor Plata després de 12 jornades disputades, amb 18 punts.