Local

Inici de la segona volta amb victòria

Victoria important davant un lluitador CEVOL Torredembarra

Primer partit de la segona volta on l'equip entrenat per Fredinson Mosquera s’enfrontaven a un equip que arribava amb 6 victòries consecutives.

El primer set, els blaugranes trencaven el partit amb un inici espectacular, parcial de 13 a 6 al marcador que provocava un temps mort demanat per l’entrenador visitant. Però les coses no van canviar gaire i els jugadors de Fredinson Mosquera van seguir el set seriós i van sentenciar amb un clar 25-18.

El segon set, els jugadors del CEVOL Torredembarra van voler demostrar el perquè portaven 6 victòries consecutives i van lluitar el set fins al 21-22 on dos punts d’Anderson Grossi i dos punts d’Isaac Valiño consecutius van tancar l’ajustat set amb un 25-22.

El tercer set, va seguir la mateixa línia del segon, un Torredembarra molt lluitador competia cada punt amb els blaugranes fins a posar-se 16-18 al marcador. Aleshores, un gran Gerard Osorio amb 5 punts i Isaac Valiño novament amb dos punts, van tancar el marcador amb un definitiu 25-20 pels blaugranes.

Bon inici de la segona volta, mantenint així la distancia amb el tercer classificat i seguint molt aprop al líder UBE l’Illa Grau.

Més notícies aquí