Local

Torna l’Eurolliga amb la visita de l’AX Exchange Armani Milà

El primer partit europeu de 2022 reeditarà l'última semifinal

El Barça torna a l’Eurolliga aquest dimarts (21.00 hores, DAZN i Movistar +), amb la visita de l’AX Armani Exchange Milà. El partit, el primer del 2022 a la competició continental, serà una reedició de la semifinal de la passada temporada amb el condicionant afegit de la Covid-19, que ha afectat als dos equips.

El rival

El conjunt italià no disputa un partit d’Eurolliga des del 16 de desembre a causa de diversos positius, tot i que la setmana passada ja va agafar ritme de competició amb dues victòries a la seva lliga.

L’equip d’Ettore Messina va vèncer el Barça a la primera volta (75-70) i és sisè a la classificació de l’Eurolliga, amb 10 victòries i sis derrotes. Els homes més destacats de l’equip són Kyle Hines (7,9 punts i 5,1 rebots per partit), Nicolo Melli (8,1 punts i 5,7 rebots per partit) i Sergio Rodriguez (8,5 punts i 4,9 assistències per partit).

Un cop superada una allau de casos de Covid-19, el Milà arriba amb tres baixes segures per lesió al Palau Blaugrana: Dinos Mitoglou, Shavon Shields i Gigi Datome.

El Barça

El Barça afrontarà la visita del Milà com a líder de l’Eurolliga (15 victòries i 3 derrotes) i encara no coneix la desfeta al Palau Blaugrana en competició europea aquesta temporada, després d’haver jugat ja 9 partits a casa.

Saras Jasikevicius compta amb les baixes per lesió d’Oriola, Calathes i Abrines, mentre que els casos de Covid-19 afecten encara Dante Exum, Sergi Martínez i Michael Caicedo. Brandon Davies i Gael Bonilla ja s’han pogut exercitar amb l’equip, però resten a l’espera de noves proves PCR per determinar si són aptes pel partit.

Més notícies aquí