Local

Comunicat del FC Barcelona

En relació amb les manifestacions del Sr. Lluís Canut efectuades ahir en el programa ‘Onze’ de TV3, el FC Barcelona vol aclarir el següent:
 
1. La informació sobre els sous de determinats jugadors del primer equip no ha estat, en cap cas, subministrada pel Club i s’ignora el seu origen.

2. En tot cas, les quantitats a què fa referència la informació són errònies, no s’ajusten a la realitat i, a més, en el cas dels tres primers jugadors al·ludits dona com a fixes quantitats que, essent variables, possiblement mai s’arribaran a meritar.

3. És fals que els jugadors al·ludits només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van signar l’última renovació contractual l’estiu passat.

Considerem improcedent, poc professional i que s'ha actuat amb mala fe quan s'ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certes, la més alta confidencialitat.

Més notícies aquí