Local

Tres títols en un 2021 marcat per la pandèmia

Finalitza un nou any en que la secció d’hoquei ha continuat ampliant el palmarès

El 2020 va marcar un abans i un després en les nostres vides. I el 2021 començava amb l’esperança d’assolir el retorn (o acostar-se el màxim possible) a la normalitat. El Barça d’hoquei patins va afrontar el nou any amb la il·lusió de continuar donant alegries a l’afició barcelonista, i ho va fer aconseguint la Supercopa del 2020, l’OK Lliga 2020/21 i la Lliga Catalana 2021.  

En hoquei patins, el calendari va haver-se d’adaptar a la pandèmia i la primera competició va arribar ben aviat, amb la Supercopa 2020 celebrada a Lloret de Mar els dies 2 i 3 de gener a porta tancada. Victòria davant el Noia Freixenet a la pròrroga (1-3) a la semifinal i victòria en el Clàssic contra el Reus (4-1).

La vuitena OK Lliga consecutiva

Amb la moral ben alta, el Barça va encadenar 17 partits consecutius sense perdre a l’OK Lliga i va proclamar-se campió per 32a vegada (la 8a consecutiva). Entre aquests duels cal destacar la fantàstica victòria a Riazor (3-7) per situar-se al capdavant de la taula. El títol va certificar-se a Mataró en la penúltima jornada i va celebrar-se al Palau en l’última jornada amb presència dels aficionats, que van poder tornar al feu barcelonista en el tram final de curs.

La Lliga Europea va disputar-se a Luso (Portugal) amb un format que no oferia marge d’error. En l’anomenat “grup de la mort”, es va empatar contra Liceo (2-2) i es va perdre davant el Benfica (6-2) i no es va poder estar present a la Final Four europea.

La Copa va haver de disputar-se a final de curs, a la Corunya, i va escapar-se davant l’amfitrió en una ajustada final (3-2). Aquell va ser l’últim duel de Pablo Álvarez com a blaugrana. Prèviament s’havia superat a Noia Freixenet (6-3) i a Reus (3-6).

Bon inici de temporada

Després del descans estiuenc, la temporada 2021/22 va començar amb l’èxit de la Lliga Catalana aconseguida a Sant Hipòlit de Voltregà davant el Lleida Llista (8-2).

Al cap d’una setmana va escapar-se la Supercopa disputada a Sant Sadurní d’Anoia. Es va superar als amfitrions i, tot i fer un gran joc a la final, el títol va ser pel Deportivo Liceo (3-2).

Aquesta desfeta no ha afectat l’equip a la fase regular de l’OK Lliga, on ha protagonitzat un magnífic inici: 12 victòries de 12 possibles. El 2021 acaba amb bones sensacions sobre la pista i amb set punts d’avantatge sobre el segon classificat.

El conjunt barcelonista iniciarà el 2022 preparant el primer duel al Palau contra el Parlem Calafell (8 de gener; 20.00 hores) i amb la voluntat de ser fidel a un estil de joc que permeti aconseguir el màxim de títols possibles.

Més notícies aquí