Local

El Barça rep un Aspil que somia amb la Copa

Velasco afronta l’últim partit de l’any al Palau amb les baixes de Povill, Esquerdinha i Ortiz (dc, 20:30h, en directe BarçaTV, Esport3 i Gol)

A falta de només tres partits per acabar la primera volta, i a només una setmana vista del partit a Valdepeñas, el Barça no pot fallar contra l’Aspil al Palau per mantenir el liderat i la distància de tres punts respecte el conjunt manxec. El Barça-Aspil es disputarà aquest dimecres a les 20:30h i serà retransmès en directe per BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Gol.

Els blaugranes tenen tres baixes: Povill i Esquerdinha, lesionats; i Carlos Ortiz, positiu per Covid-19. La convocatòria és d’onze jugadors, els deu disponibles del primer equip i el jugador del filial Albert Ortas.

Adolfo elogia a Pato

Adolfo Fernández, protagonista a la prèvia, ha tingut bones paraules cap a Ribera Navarra i cap al seu entrenador José Lucas Mena ‘Pato’. “Té molt de mèrit el que fa Pato perquè cada temporada agafa una plantilla jove i renovada i treu bons resultats i, el que és encara més difícil, aconsegueix que l’equip jugui un futbol sala atractiu. Per això Ribera mereix el màxim respecte i el partit exigirà màxima concentració, sobretot perquè ells necessiten els tres punts per ser a la Copa”, explica Adolfo.

El colomenc també s’ha mostrat ambiciós respecte als objectius de l’equip. “Ja estem classificats per a la Copa, però això no deixa de ser una obligació per a nosaltres. L’objectiu és guanyar tots els títols possibles i, a curt termini, acabar primers la lliga regular. L’exigència ha de ser màxima en aquest Club i no podem relaxar-nos perquè l’obligació és competir per guanyar cada partit”, explica Adolfo.

Per últim Adolfo lamenta la suspensió de diversos partits de la tretzena jornada a causa del Covid. “És complicat però hem de conviure amb això i, sobretot, ser prudents i actuar amb responsabilitat cadascú de nosaltres i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

 

Més notícies aquí