Local

Dani Alves visita el Museu, la Barça Store del Camp Nou i el Barça Cafe

El lateral brasiler ha tornat a veure els 23 trofeus que va guanyar com a culer, a més d'estampar la seva pròpia samarreta i prendre un cafè ben blaugrana

Dani Alves ja coneix a la perfecció el Camp Nou, però des de la seva última etapa al FC Barcelona s'han viscut canvis a les instal·lacions del voltant. Entre elles, el Museu del FC Barcelona, la Barça Store del Camp Nou o el nou Barça Cafe. Així, per veure-ho tot, el lateral brasiler ha fet un tour per les tres localitzacions i ha pogut gaudir, en primera persona, de tot el que s'ofereix.

 

El primer pas ha estat el Museu del FC Barcelona, on ha pogut tornar a veure els 23 trofeus que va guanyar com a culer, a més de fer un repàs per la història del Club. 

Compra la teva entrada per al Museu
El Museu del Barça ofereix diferents activitats que et faran viure tota l'experiència culer
NO T'HO PERDIS!

Posteriorment, s'ha desplaçat fins a la Botiga del Camp Nou. Allà, Alves ha pogut estampar una samarreta del primer equip amb el seu nom i el seu dorsal, el '8', a més de jugar una estona amb la pilota de bàsquet i visitar el recent inaugurat nou espai dedicat al Barça de bàsquet de la Barça Store.

Per acabar, ha pogut fer gaudir el paladar com un autèntic culer al Barça Cafe, un lloc on donar a conèixer la cuina mediterrània promocionant els productes més tradicionals, amb plats elaborats segons les receptes preferides dels jugadors del Barça.

BARÇA CAFE
Submergeix-te en l’ambient més blaugrana i fes gaudir el teu paladar com un culer autèntic
Més informació

Aquí ha estat on ha posat punt i final a la visita, prenent un cafè que ha preparat ell mateix, amb l'escut del Barça format amb l'escuma. 

Més notícies aquí