Local

La setmana es tanca al Coliseum de Burgos

Els de Saras busquen el tercer triomf de la setmana (diumenge, 20h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 20h i en directe per #Vamos de Movistar+, l'Hereda San Pablo Burgos en la que serà l’11a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras arriben a Burgos després de dos grans victòries a Europa -contra el CSKA al Palau i també a la pista de l’ASVEL- i esperen tancar una setmana molt exigent amb victòria.

El rival

Es troba actualment a la 14a posició de la Lliga Endesa amb un balanç de 3 triomfs i 7 derrotes. L’equip del Coliseum es troba actualment sense tècnic des de la destitució de Zan Tabak. El seu màxim anotador és l’escorta Benite, amb 13,4 punts, seguit d el’exblaugrana Renfroe, amb 11,6 punts i 6,4 assistències per partit. Tampoc cal oblidar homes com Kravic, Dani Díez, Braimoh, Rabaseda, Mc Gee, Nikolic o el nouvingut Gamble.

El Barça

Després dels dos triomfs a Europa el Barça comparteix la primera posició, tant a l’Eurolliga com a l’ACB, amb el Reial Madrid. Per al partit d’aquest diumenge, l’entrenador Sarunas Jasikevicius tindrà a la seva disposició els 12 jugadors que van participar contra l’ASVEL Villeurbanne a l’Eurolliga. Calathes, amb una contusió muscular, serà baixa.

Més notícies aquí