Local

Barça - Angel Ximenez: Continua la ratxa a la Lliga (35-29)

Els culers han tornat a guanyar al Palau i continuen imparables a la Lliga Sacyr Asobal

Una altra victòria a la lliga de l’equip de Carlos Ortega, que ha batut (35-29) l’Ángel Ximénez Puente Genil menys de 48 hores després de l’últim partit al Palau. Els blaugranes han sumat la seva onzena victòria en onze partits i continuen amb la bona ratxa a la competició. Youssef Ben Ali ha fet el seu debut amb la samarreta del Barça.

Gran debut de Ben Ali

El Barça ha començat el partit molt endollat, dominant en tot moment al marcador i fent palesa la seva superioritat. Els blaugranes han arribat a aconseguir un avantatge de quatre gols (11-7) al minut 15 i semblava que el partit es decidiria ben d’hora, però l’equip cordovès no ha abaixat els braços i ha aconseguit reduir les distàncies. Tot i les grans intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas, els culers han marxat al descans amb només dos gols d’avantatge (17-15). El debutant Ben Ali ha estat un dels màxims golejadors de l’equip amb tres dianes.

Segellen la victòria

L’inici frenètic de la segona part ha permès els visitants apropar-se en el marcador i reduir la distància a un gol (24-23) després d’enllaçar un parell de contraatacs. Un gran Pérez de Vargas ha evitat que els cordovesos aconseguissin l’empat. L’equip de Carlos Ortega, però, ha sabut mantenir la calma i ha tornat a distanciar-se en el marcador gràcies a un parell de gols consecutius de Luka Cindric. A partir d’aquest moment, els  blaugranes han tornat a obrir una escletxa al marcador que els visitants han estat incapaços de remuntar. El gran debut de Youssef Ben Ali, amb cinc gols, ha ajudat l’equip a sumar la seva onzena victòria a la Lliga (35-29).

L’equip descansarà ara després de dos dies de competició molt exigents i es prepararà pel partit de dimecres vinent a casa del Kielce (18:45h), el primer partit de la segona volta de la Champions.

Fitxa del partit

Barça, 35
Ángel Ximénez Puente Genil, 29

Ángel Ximénez Puente Genil: Michal Martin Konecny (-), Delcio Ricardo Moreno (4), Alan Marcio da Silva (-), José Cuenca (3), Joao Pedro Francisco da Silva (3), Xavier Tuá (1), Mihajlo Mitic (2) -set inicial-. Sean Corning (1), Álvaro de Hita (-), Felipe Dutra Ribeiro (4), Francisco Javier García (2), Chen Pomeranz (3), Pere Arnau (-), David Estepa (6).
Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Dika Mem (4), Aitor Ariño (7), Blaz Janc (3),  Ludovic Fàbregas (1), Haniel Langaro (2), Luka Cindric (3) -set inicial-. Timothey N’Guessan (1), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (-), Martí Soler (-), Domen Makuc (2),Leo Maciel (-), Youssef Ben Ali (5), Melvyn Richardson (3), Ali Zein (-).
Parcials: 3-2, 7-4, 11-7, 12-10, 13-11, 17-15 (descans), 21-17, 24-22, 26-24, 29-25, 35-29 (final).
Àrbitres: García Rodríguez, Iniesta Castillo.