Local

Dissabte de derbis de grans i petits

A més del Barça – Espanyol que es viurà al Camp Nou, el Juvenil A i els alevins A i B també viuran els respectius derbis al llarg del dia

Aquest dissabte a les 21 hores es viurà un apassionant Barça – Espanyol al Camp Nou, en el que serà l’estrena de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana. Aquest, però, no serà l’únic derbi que es disputarà durant el dia. I és que el Juvenil A i els alevins A i B també s’enfrontaran al rival de la ciutat entre el matí, migdia i tarda, com a preludi del derbi dels primers equips.

El dissabte de derbis començarà a les 10:00 hores amb el duel entre l’Aleví A blaugrana i l’Aleví B blanc-i-blau a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que a més es podrà seguir en directe per BarçaTV+. La sèrie de derbis continuarà a les 13:30 hores i es traslladarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on s’enfrontaran l’Aleví A de l’Espanyol i l’Aleví B del Barça.

El plat fort del Futbol Formatiu tindrà lloc a les 17:30 hores, també a la CE Dani Jarque, amb el duel entre els Juvenils A dels dos clubs. Serà un partit molt important de cara a la classificació, ja que els dos equips comparteixen liderat en la Divisió d’Honor amb 28 punts, set més que el tercer classificat, la Damm.

Òscar López, en la prèvia del derbi de juvenils:

Després d’aquests tres derbis en categories inferiors, l’acció es traslladarà al Camp Nou amb el gran derbi dels primers equips (21 hores).

Més notícies aquí