Local

El Barça i Rakuten desvelen la nova façana del Camp Nou

El nou mosaic s’ha creat utilitzant les fotos compartides pels fans i recrea la imatge de Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ansu Fati, Memphis Depay, Frenkie de Jong i Marc-André ter Stegen

El FC Barcelona i Rakuten Group, Inc han desvelat avui el nou mosaic que adornarà la façana de l’esplanada del Camp Nou en aquesta temporada 2021/22, i que té Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ansu Fati, Memphis Depay, Frenkie de Jong i Marc-André ter Stegen com a protagonistes. La imatge dels jugadors s’ha creat a partir d’un collage de fotografies enviades per aficionats blaugrana de tot el món.

La idea de fer aquest mosaic, amb la participació dels fans, dona continuïtat a la campanya ‘The Big Picture’ que van llançar l’any passat el Club i Rakuten, quan la irrupció de la pandèmia de la Covid-19, després d’una aturada, va portar que els partits es disputessin a porta tancada. L’objectiu era poder apropar en aquell moment els fans al seu equip i així va néixer la idea de crear un mosaic per adornar la façana amb les imatges dels fans. En aquesta primera edició es van recollir més de 46.000 imatges i es va crear un moment únic d’unió que va quedar immortalitzat a la façana de l’Estadi.  

El setembre del 2021, el Barça i Rakuten van tornar a unir forces per anunciar la segona edició de la iniciativa, convidant els fans novament a compartir les seves imatges animant l’equip. Aquest any, amb la flexibilització de les mesures de distanciament relacionades amb la Covid-19, els Culers que visiten l’Estadi podran localitzar la seva imatge al mosaic a través de la tecnologia de realitat augmentada. Per a aquells que no puguin visitar les instal·lacions, Rakuten també oferirà la possibilitat de descobrir el mosaic online.

Més notícies aquí