Local

Duel de nivell contra el València Basket

Els de Saras comencen contra el Valencia una sèrie de quatre partits en set dies (diumenge, 18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per Movistar+, el Valencia Basket en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que han començat la temporada amb un 9-0, buscaran el desè triomf i d’aquesta manera el seu millor inici de la història des de la creació de l’ACB.

El rival

Arriba al Palau després de sumar una gran victòria en Eurocup a la pista de la Virtus de Bolonya. L’equip que dirigeix Joan Peñarroya té en el montenegrí Bojan Dubljevic el seu jugador més valorat amb 19 crèdits gràcies als seus 15 punts i 7 rebots per partit. Jugadors com Prepelic (15,5), Dimitrijevic (12) o Hermannsson (12) superen la desena de punts i tampoc cal oblidar homes com López -Aróstegui, Puerto, Pradilla, Rivero o Millán Jiménez.

L’exblaugrana Victor Claver, lesionat, no podrà rebre l’escalf del públic blaugrana en la que hauria estat la seva tornada al Palau després de cinc anys com a culer.

El Barça

Afronta el primer dels quatre partits que disputarà en set dies: València Basket, CSKA, Asvel i Burgos. L’exigència en aquest tram de la temporada és màxima i els de Saras són conscients que al Palau Blaugrana no poden fallar per seguir una setmana més en el lideratge de la competició domèstica.

Més notícies aquí