Arriba el Concurs de Nadales Blaugrana!

Arriba el Concurs de Nadales Blaugrana!

Converteix el teu dibuix en la felicitació del Barça als seus socis més joves i guanya fantàstics premis i obsequis

El FC Barcelona ofereix als seus socis fins a 15 anys i altres membres de col·lectius del FC Barcelona d'aquesta edat, l’oportunitat de participar en el Concurs de Nadales d’aquest 2021 i tenir la possibilitat de guanyar diferents premis i obsequis de caire blaugrana, a més de convertir el dibuix guanyador en la felicitació que el Club farà arribar a tots els seus socis més joves.

Aquest any, el concurs també vol retre un homenatge al Palau Blaugrana amb motiu del seu 50è aniversari i per això, el lema que s’ha escollit per al concurs de dibuixos nadalencs és el de “50 anys de màgia al Palau”, un lema que al mateix temps vol valorar la bona tasca i els èxits de les seccions professionals del Club -bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala-, que celebren els seus partits a l’emblemàtic i màgic Palau Blaugrana.

Els participants al Concurs de Nadales Blaugrana estaran dividits en dues categories: aleví, fins als 6 anys, i infantil, de 7 a 15, i tots els joves que ho desitgin poden fer un dibuix inspirat en el lema “50 anys de màgia al Palau”, en el qual es recomanable que no s’hi posi cap text, a excepció de l’espai reservat per a les dades personals del soci participant.

Els dibuixos es poden enviar fins al divendres 10 de desembre i entre tots els rebuts, un jurat expert en l’àmbit del dibuix i la il·lustració triarà la nadala guanyadora absoluta i cinc felicitacions premiades de la categoria infantil i cinc de la categoria aleví. També tindran premis els tres dibuixos que resultin més votats a l’aplicació i tots els dibuixos escollits seran publicats al web del Club.  

Tots aquells joves socis premiats rebran uns regals molt especials per part del Club. Al mateix temps, el dibuix guanyador serà la nadala que el FC Barcelona enviarà per felicitar el Nadal a tots els nens i nenes socis d’arreu del món. 

Els dibuixos de tots els participants al Concurs de Nadales Blaugrana seran exposats a les instal·lacions del Barça durant les festes nadalenques.

Com pots participar-hi?

  • Descarrega’t el següent PDF amb la plantilla per fer el dibuix.
  • Sigues creatiu i dibuixa una Nadala Blaugrana amb el lema “50 anys de màgia al Palau”
  • Fotografia o escaneja el dibuix amb bona resolució.
  • Carrega el teu dibuix a l'aplicatiu de sota en format JPG 
  • Visualitza la galeria de dibuixos i vota els teus preferits. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut