El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha participat aquest dijous en la inauguració oficial de la nova proposta de restauració i oci del recinte de les instal·lacions blaugrana de les Corts, el Gastrobar Cal Blay Camp Nou. Una obertura que Laporta ha celebrat doblement, ja que per un costat s’incrementa l’oferta gastronòmica de qualitat que ofereix el Club i, per l’altre, perquè és una mostra que a poc a poc es torna a la normalitat després de les restriccions patides a causa de la pandèmia de la Covid-19 i que està permetent recuperar la vida social de les instal·lacions blaugrana.

En l’acte, el president Laporta ha estat acompanyat per Xavier Barbany, directiu responsable de l’hoquei patins, i els responsables de Cal Blay, entre ells Santi Carda, director general del grup gastronòmic originari de Sant Sadurní d’Anoia, conegut en el món de l’esport perquè va fer història en l’hoquei patins català al llarg de la seva trajectòria com a jugador professional entre el 1987 i el 2001 al Noia, Roller Monza i Igualada. Una etapa que Santi Carda va tancar amb un palmarès en què destaquen sis Copes d’Europa i una medalla d’argent als Jocs Olímpics de Barcelona.

Laporta ha posat en relleu que el nou gastrobar, situat a l’Accés 15 de l’estadi del FC Barcelona, és un  espai on els aficionats blaugrana podran gaudir de la seva passió pel Barça i d’una oferta gastronòmica innovadora i de qualitat i que, a més connecta les instal·lacions amb el barri de les Corts i que “està obert als seus veïns”.

Per la seva banda, Santi Carda ha destacat la tradició familiar darrere de Cal Blay i la voluntat de construir un espai que respiri Barça, i on tots els aficionats culers puguin gaudir d’una experiència gastronòmica diferent.

Un ampli ventall d’opcions culinàries

Amb entrada directa des del carrer Arístides Maillol, el Gastrobar Cal Blay Camp Nou és un espai culinari on es podran degustar les últimes tendències gastronòmiques amb un ampli ventall d’opcions que inclouran des de propostes basades en la cuina mediterrània, fins a poke bowls inspirats en la tradició hawaiana, o entrepans gastronòmics que uneixen l’originalitat i la millor qualitat.

Dins l’original i selecta carta del Gastrobar Cal Blay Camp Nou destaquen plats com els ous estrellats amb patata de prades, foie i tòfona, l’entrecot a la brasa o els canelons de carn de rostit amb crema de ceps. Una cuidada oferta gastronòmica que el converteix en un espai ideal per fer-hi esmorzars, berenars o unes tapes, degustar una proposta variada tant per dinar o sopar, i fins i tot prendre una copa.

Una empresa catalana i familiar

Gestionat per Cal Blay -empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la restauració-, compta amb més de 151 metres quadrats interiors i dues terrasses, una de 200 metres quadrats a la part davantera i una altra, de 105 metres quadrats, a la part de darrere de l’establiment.  

El nou Gastrobar Cal Blay Camp Nou té un horari d’obertura al públic de 08.30 a 21.00 h de dilluns a divendres i de 09 a 21 h els dissabtes i diumenges. Uns horaris que s’adequaran als dies de partit.

La decoració del nou espai està inspirada en els colors del Mediterrani. Així mateix, l’establiment comptarà amb dues pantalles gegants a l’interior on es retransmetran en directe els partits del FC Barcelona, per convertir-se en un punt de trobada per als amants de l’esport i de la gastronomia.

 

Més notícies aquí