Local

Xavi: "Torno al Club de la meva vida"

El nou tècnic blaugrana s'ha mostrat molt content de tornar al Barça i s'ha dirigit a tota la família culer en una publicació a les seves xarxes socials

"Culers, TORNO A CASA". Amb aquesta frase Xavi Hernández s'ha dirigit a la família del Barça a través de les seves xarxes socials després d'anunciar-se que es converteix en el nou tècnic blaugrana.

Vine a veure la presentació de Xavi!
Aquest dilluns 8 de novembre al Camp Nou en un acte obert al públic
Adquireix la teva entrada gratuïta!

Una publicació en la qual Xavi es mostra content i conscient de la dificultat del moment, però amb moltes ganes d'assolir el repte: "No puc descriure amb paraules l'emoció que sento per tornar a defensar aquest escut que porto al meu cor, per tornar com vibra el Camp Nou des de dins i tornar a escoltar els crits d'ànim d'aquesta gran afició".

Vols veure el Barça de Xavi en directe?
Guanya 2 entrades per venir a veure el Barça de Xavi com a entrenador. Viu el retorn del futbol del Barça en directe!
PARTICIPA!

Il·lusió, ganes de treballar i entrega són els conceptes que es desprenen de Xavi d'aquesta publicació i en la qual agraeix al Club "tornar a confiar en mi i a tots els aficionats que van creure que havia d'assumir aquest paper tan important".

Cal recordar que l'acord del Club amb Xavi és pel que queda d’aquesta temporada i dues més i està previst que Xavi Hernández arribi aquest cap de setmana a Barcelona i que el dilluns 8 de novembre al migdia se celebri la seva presentació com a nou tècnic del primer equip del FC Barcelona en un acte obert al públic al Camp Nou.

Els millors vídeos de Xavi Hernández
Gols, assistències, detalls de qualitat... minuts i minuts d'imatges que pots recuperar de la llegenda blaugrana!
AQUÍ

 

Més notícies aquí