Entrada al partit de l’Alabès amb el carnet d’abonat sense excedència

Entrada al partit de l’Alabès amb el carnet d’abonat sense excedència

Es recomana a socis i aficionats que accedeixin a l'Estadi amb prou temps per guanyar fluïdesa i evitar aglomeracions

Tal i com ja ve succeint en els darrers partits del Camp Nou, el proper enfrontament de Lliga contra l’Alabès es disputarà novament amb l’aforament complet i tots els socis abonats que no hagin demanat l’excedència en el pagament aquesta temporada, podran fer servir el seu carnet d’abonat per entrar a l’Estadi, i podran ocupar la localitat que marca cada abonament.

De cara a aquest partit del dissabte 30 d’octubre a les 21 hores contra l’Alabès, els socis abonats sense excedència poden utilitzar tres tipus d’abonament per assistir al Camp Nou:

  1. El carnet de l’abonament a l'actual temporada 2021-2022.
  2. El carnet de l’abonament de la passada temporada 2020-2021 
  3. L’abonament digital de la temporada 2021-2022

En cas que un soci abonat no disposi de cap dels dos carnets físics, es pot baixar l’abonament digital des de l’APP de socis: 

Pel que fa a l’aparcament a l’interior del recinte, aquells que disposin d'abonament de pàrquing podran entrar amb la targeta de la temporada 2020/21.

Sense Seient Lliure i amb mascareta

Per a aquest partit, malgrat que tots els socis abonats sense excedència poden tornar a presenciar els partits des del lloc habitual del seu abonament, encara no estarà habilitat l’opció de venda del Seient Lliure.

Tots els assistents hauran de complir les mesures de seguretat Covid que s’han implementat des de la reobertura del Camp Nou, com ara l’obligatorietat de portar mascareta durant tot el partit, accedir a l’Estadi pels llocs indicats a l'abonament o entrada, de manera esglaonada i mantenint les distàncies a les cues, seguir en tot moment les indicacions del personal del Club i de la senyalització que hi hagi a la instal·lació o la prohibició de menjar a la graderia.

Accedir amb temps suficient

Amb l’objectiu de guanyar fluïdesa en els accessos a l’Estadi i evitar aglomeracions de darrera hora, el Club recomana als seus socis i aficionats arribar al Camp Nou amb temps suficient per poder mantenir una entrada esglaonada en les portes del recinte, i arribar a les seves localitats d’una manera còmode i ordenada.

Noves zones d’aparcament per a motos

La transformació de l’entorn de les instal·lacions del FC Barcelona segueix el seu curs i després de les actuacions realitzades aquest passat estiu a l’avinguda Joan XXIII, s’ha millorat substancialment la mobilitat urbana, reordenant així el trànsit i els estacionaments per a vehicles, tant pel que fa als cotxes com a les motos.

D’aquesta manera, els socis i aficionats del Barça que es desplacin a peu, en moto o bicicleta al Camp Nou han de tenir en compte aquestes actuacions que fan millor i més segur l’accés a l’Estadi els dies de partit. Les actuacions afecten especialment als usuaris de les motocicletes, amb noves àrees reservades pel seu estacionament.

3200x2000-estacionament_motos-2021-cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut