Local

Primera sessió informativa sobre el contingut de l’Assemblea

El president Joan Laporta, una àmplia representació de la Junta Directiva i el CEO del Club han exposat els aspectes que seran tractats diumenge al Palau Blaugrana

Aquest dimecres s'ha celebrat a l'Auditori 1899 la primera sessió informativa que el Club ha organitzat per a informar dels diferents temes que es tractaran diumenge a l'Assemblea General de Socis del FC Barcelona.

El president Joan Laporta ha presidit aquesta primera sessió dedicada als senadors del FC Barcelona, acompanyat del CEO, Ferran Reverter, i d’una àmplia representació de la seva Junta Directiva formada pels vicepresidents Rafael Yuste, Elena Fort, Eduard Romeu, Antoni Escudero i Juli Guiu, el secretari de la Junta, Josep Cubells, el tresorer Ferran Olivé i el directiu Josep Ignasi Macià.

Després d’una introducció de Joan Laporta en la qual ha qualificat la propera Assemblea com una de les més transcendentals en la història del Club, i ha repassat diferents punts de l’ordre del dia, el vicepresident econòmic, Eduard Romeu, ha fet l’exposició dels temes econòmics que es tractaran, centrats en el balanç de la temporada passada i el pressupost marcat per a l’actual exercici.

Posteriorment, Elena Fort, vicepresidenta institucional, ha exposat els punts principals sobre el finançament de l’Espai Barça, que ha qualificat com una “peça fonamental per al futur del Club” i també ha repassat els articles dels Estatuts que es proposa modificar. Per la seva part, el vicepresident de màrqueting, Juli Guiu, ha presentat Barça Studios i la proposta de incloure-hi un nou inversor minoritari.

Aquest dijous, segona sessió informativa

Aquesta ha estat la primera de les dues sessions informatives que el Club organitza per oferir a tots els socis la corresponent informació d'aquells aspectes que es posaran a votació dels compromissaris en l'Assemblea General Ordinària del proper diumenge al Palau Blaugrana. La segona sessió se celebrarà aquest dijous 14 d'octubre (19 h.) en el mateix Auditori 1899 del Camp Nou.

Més notícies aquí