Local

Els socis compromissaris han de confirmar la seva assistència a l’Assemblea General del diumenge

Cada acreditat a l’Assembles disposarà d’una invitació per al partit del València i un descompte del 30% a la Botiga del Camp Nou durant tota la jornada

Tots aquells socis compromissaris que vulguin assistir a l’Assemblea General del FC Barcelona el proper diumenge 17 d'octubre, a partir de les 15 h en primera convocatòria i de les 15.30 h en la segona, es necessari que confirmin la seva assistència.

Els socis compromissaris que vulguin estar presents a l’Assemblea i encara no hagin confirmat la seva assistència, ho poden fer a través del següent enllaç.

Descompte del 30% a la Botiga i entrada per al partit

Els socis acreditats a l’Assemblea disposaran de dues deferències per part del Club, com seran la d’oferir una invitació per assistir al partit de Lliga que celebraran el mateix dia el Barça i el València, així com poder disposar durant tot el dia d’un descompte del 30% a tots els articles disponibles a la botiga Barça del Camp Nou, a l'ensenyar l’acreditació de compromissari.

No es podrà aparcar al recinte

En aquesta ocasió, no s’habilitarà una zona d’aparcament per als assistents a l’Assemblea, a excepció dels socis compromissaris que per necessitats especials o mobilitat reduïda necessitin accedir en vehicle per l’ accés 14, i així ho hagin demanat els dies previs a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els socis compromissaris que disposin d’un abonament de parking al Camp Nou, podran utilitzar aquest estacionament al llarg de la jornada.

Més notícies aquí