Local

Arriben els reforços del Mundial

El campió André Coelho i els medallistes Ferrao, Dyego i Pito s’incorporen a la disciplina de l’equip a 3 dies per començar la lliga

Velasco ja té a tota la plantilla a disposició després del retorn dels medallistes del Mundial André Coelho, Ferrao, Dyego i Pito. Els quatre han passat avui la revisió mèdica i aquest dijous faran el primer entrenament amb la resta de l’equip. 

Per primera vegada en tota la pretemporada, doncs, Velasco té els 13 jugadors del primer equip a la seva disposició a només tres dies del debut a la lliga el dissabte a les 20:30h a Son Moix contra Palma Futsal.

André Coelho, en un núvol

André Coelho ha reconegut que encara no té assimilada la seva condició de campió del món. “Tothom em felicita i encara no me’n sé avenir, hem fet història amb la Selecció perquè hem aconseguit que Portugal guanyi un Europeu i un Mundial i amb el temps veurem la dimensió del que hem aconseguit”, reconeix Coelho, que ja pensa amb seguir guanyant amb el Barça. 

“Celebracions les justes, ara ja toca centrar-se en la lliga i en el partit contra Palma Futsal. Tot i que gairebé no podrem entrenar amb l’equip, sí que és cert que arribem amb bona forma del Mundial i hem d’aprofitar aquesta inèrcia. Tenim una gran plantilla, ara només necessitem temps per assimilar els conceptes de Velasco i l’objectiu no pot ser un altre que el d’aspirar a tots els títols en joc”, explica André Coelho.

Ferrao, motivat

També ha tornat motivat Ferrao, tot i el regust amarg del bronze aconseguit. “El Brasil va merèixer més sort al Mundial, vam tenir moltes ocasions en el partit contra l’Argentina, però toca aixecar-se i ja centrar-se en el Barça i en aconseguir tots els objectius que ens hem marcat aquesta temporada”, diu Ferrao, que és optimista. 

“Hem fet dues incorporacions de primer nivell –en referència a Pito i Ortiz- i tots tornem amb moltes ganes de començar a treballar ja amb el nou entrenador i començar a competir que és el que ens agrada de veritat als esportistes”, admet el màxim golejador del Mundial.

 

Més notícies aquí