Local

Debut amb victòria a La Teixonera

L’equip de Santiago Monteagudo s’imposa a l’Ordizia per 24 a 9.

El Barça Rugbi debuta a la Divisió d'Honor amb victòria contra l'Ampo Ordizia RE per 24 a 9. Bon inici de partit per part dels blaugranes on al minut 3 de partit un assaig de Joan Soler més el xut transformat de Bautista Guemes posava el 7 a 0 al marcador. Amb dos xuts de càstig l'Ordizia retallava diferència el marcador amb un 7 a 6, però abans del descans Joan Losada va anotar un altre assaig i Bautista Guemes no fallava el xut entre pals per signar el 14 a 6 de la mitja part.

El segon temps començava amb un xut de càstig transformat per Bautista Guemes (17-9) i a sis minuts del final Daniel Barranco anotava l'últim assaig del partit que firmava el 24 a 9 final. L'espectacular defensa de l'equip de Santiago Monteagudo servia per no encaixar cap punt en el segon temps.