Tota la documentació dels temes que es tractaran a l’Assemblea, a disposició dels socis i sòcies

Tota la documentació dels temes que es tractaran a l’Assemblea, a disposició dels socis i sòcies

Ja es pot consultar la informació del balanç econòmic 2020/21 i el pressupost de la temporada actual, a més dels temes relatius a la reforma d’Estatuts, l’Espai Barça i Barça Studios

A partir d’aquest divendres 1 d’octubre, el FC Barcelona posa a la disposició dels socis i sòcies tota la informació relativa als diferents temes que configuren l’Ordre del Dia de la propera Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris que se celebrarà el diumenge 17 d’octubre al Palau Blaugrana.

A més de la proposta de modificació de diferents articles dels Estatuts, que ja estan a disposició dels socis des del passat diumenge 26 de setembre, ara ja es pot consultar al web del Club la informació relacionada amb el tancament econòmic de l’exercici 2020/21 i el pressupost per la temporada actual 2021/22.

Els socis i sòcies que vulguin consultar aquesta documentació econòmica, hauran d’accedir al següent enllaç, i introduir la clau de soci i el codi personal.

També estarà disponible a l’apartat dedicat a l’Assemblea General del web del Club, tota la documentació sobre les dues propostes que es presentaran relacionades amb el finançament de l’Espai Barça i amb Barça Studios.

A més, tota la documentació d’aquests punts de l’Ordre del Dia de l’Assemblea, també es pot consultar de forma presencial amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), en horari de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores.

MÉS INFORMACIÓ DE L'ASSEMBLEA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut