Paguen la falta de punteria davant d’Antequera (3-4)

El filial ha merescut més però ha acabat perdent víctima de la falta d’encert de cara a porteria i d’errades puntuals

Tercera jornada de lliga i el Barça B que suma una victòria i dues derrotes consecutives. Avui contra UMA Antequera en un partit molt igualat a la primera part, però amb un Barça B que ha sigut superior a la segona i ha merescut un resultat millor davant d’un rival que ha defensat bé i ha aprofitat les errades blaugranes.

Ocasions i pals per començar

A la primera part, moltes ocasions de gol i quatre pals en 10 minuts, dos per a cada equip. Nicolás i Daniel per part del Barça, i Alvarito i Miguel per part d’UMA Antequera.

El conjunt visitant ha inaugurat el marcador al minut 11, amb un xut creuat de Daniel Ramos que ha superat a Dirul. Ortas hauria pogut fer l’empat en la jugada següent, però un peu oportú del porter Contreras ho ha impedit. En el minut 14, però, el filial sí que ha aconseguit igualar el marcador amb un gol de Carrasco aprofitant assistència de Víctor Pérez. Però quan tot semblava indicar la primera part acabaria en empat, el capità visitant Miguel ha fet l’1-2 aprofitant un refús  d’una pilota al pal en l’últim minut de joc.

El Barça reacciona

Tot i el cop moral, el Barça B ha reaccionat i ha buscat l’empat amb insistència en la represa, amb xuts de Nicolás, Víctor Pérez, una altra mitja volta letal de Nicolás i una rematada llunyana de Mario. Mereixia l’empat el filial en un inici fulgurant de segona part, però el porter visitant Contreras ha sigut el millor del seu equip en aquest tram del partit.

L’expulsió de Raúl Canto al minut 28 ha deixat el Barça B amb superioritat numèrica, però els de Closas han tornat a pecar de falta d’encert i els visitants han mantingut l’avantatge per la mínima.

Final d’infart

En els darrers 10 minuts, el Barça B ha mantingut la iniciativa per intentar capgirar el marcador liderat per Rubén en atac, però ha topat sempre amb el mur defensiu visitant, i UMA Antequera ha tret petroli de les poques ocasions que ha tingut.

Els visitants han jugat els darrers sis minuts condicionats per tenir cinc faltes, i el Barça B ha posat una marxa més. I en plena tempesta blaugrana, ha arribat el tercer gol visitant, en una contra que ha culminat Óscar (1-3). El Barça B ha fet el 2-3 amb un doble penal que ha xutat Campàs, però no ha pogut acabar remuntant i Burrito ha sentenciat a falta d’un minut i mig amb un xut de porteria a porteria quan el Barça atacava de cinc (2-4). A falta de dos segons, Nicolás ha posat el definitiu 3-4  al marcador. Al final derrota, la segona consecutiva sobretot per “falta d’encert i errades puntuals” ha explicat Xavi Closas. La setmana que ve el Barça B visitarà la pista de El Ejido en la quarta jornada de lliga.

FITXA TÈCNICA

Barça B: Dirul, Daniel, Víctor Pérez, Campàs, Nicolás –cinc inicial-. També han jugat Àlex Lluch, Ortas, Carrasco, Mario, Rubén, A.García i Valderrama.

UMA Antequera: Contreras, Miguel, Raúl Canto, Óscar, Cobarro –cinc inicial-. També han jugat Burrito, Alvarito, David, Daniel Ramos, Hernando i Pablo.

Gols: 0-1, Daniel Ramos (min 11); 1-1 Carrasco (min 14); 1-2 Miguel (min 20), 1-3 Óscar (min 36), 2-3 Campàs, de doble penal (min 37), 2-4 Burrito (min 39), i 3-4 Nicolás (min 40).

Targetes: Groga per a Campàs (Barça), i Contreras (UMA Antequera); i doble groga per a Raúl Canto (UMA Antequera).