Els set del Barça, a quarts del Mundial amb exhibició

Els set del Barça, a quarts del Mundial amb exhibició

Ferrao, Pito, Adolfo, Ortiz i André Coelho, protagonistes als vuitens de final amb un gol en els trioms del Brasil, Espanya i Portugal als vuitens de final

Èxit rotund dels jugadors del Barça en la seva participació al Mundial de Lituània. Els set mundialistes –Adolfo, Ortiz, Dídac, Ferrao, Pito, Dyego i André Coelho- s’han classificat per als quarts de final. I cinc dels set -Ferrao, Pito, Adolfo, Ortiz i André Coelho- van aconseguir marcar un gol en els trioms del Brasil, Espanya i Portugal als vuitens de final. 

Ferrao i Adolfo, màxims golejadors

Els jugadors del Barça estan sent protagonistes indiscutibles del Mundial, sobretot Ferrao i Adolfo que encapçalen la llista de màxims golejadors. Ferrao ha fet 7 gols i Adolfo, cinc i tres assistències. També destaca el protagonisme d’André Coelho amb Portugal, amb tres gols. 

Els quarts de final queden així. Aquest diumenge, Brasil-Marroc; i el dilluns Espanya-Portugal. El directiu Aureli Mas i el coordinador de futbol sala Jordi Torras viatjaran a Lituània el dia 29 per viure in situ les semifinals i final del torneig. 

FOTO: FIFA / Getty Images

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut