Local

Disponibles les entrades per a la primera volta de la Lliga al Camp Nou

Les restriccions sanitàries es van aixecant i el Barça també torna a la normalitat. És per això que si ets una penya oficial del Futbol Club Barcelona, pots aconseguir entrades pel primer equip de futbol que es juguen al Camp Nou. De moment, podràs trobar els partits per a la primera volta de la Lliga.

Com puc comprar les entrades?

Si ets penya oficial, podràs aconseguir les teves entrades a través del portal de tràmits online. Al portal trobaràs tots els partits disponibles per a la venda i podràs o bé comprar les entrades directament pels que es juguen al Camp Nou o bé fer la teva reserva per als partits a fora. Si no trobes el partit al qual t’interessa assistir és perquè la venda i condicions d’aquest  encara no estan disponibles. Quan així sigui, trobaràs la informació al mateix portal.

Com a penya oficial, per als partits al Camp Nou gaudiràs d’un descompte especial del 15% i les despeses de gestió es reduiran a 1 euro per entrada. A més, a través d’aquest sistema es poden sol·licitar entrades fins al darrer minut, en funció de la disponibilitat d’aquestes. 

 

Més notícies aquí