Local

Luuk de Jong: "Sempre estic a punt per marcar gols"

El nou davanter del FC Barcelona ha parlat amb TV3 i ha repassat què espera d'aquesta nova etapa i què pot aportar a l'equip

Encara no ha debutat però Luuk de Jong ja és a punt de cumplir dues setmanes a Can Barça. Arribat l'últim dia del mercat de fitxatges, el davanter neerlandès ha concedit una entrevista a TV3 on ha analitzat quin pot ser el seu rol i com el seu perfil pot encaixar a l'esquema de Ronald Koeman, que ja va entrenar-lo a la selecció nacional. 

El ‘mercato’ del Barça

Respecte a què li pot aportar al Barça, de Jong ha dit que "sé que no jugaré a cada partit. Puc ser un pla B, per fer canvis tàctics. Tinc qualitats amb el cap, si necessitem pilotes a l'àrea.". A més, l'ex del Sevilla també es veu com a referència ofensiva de l'equip: "També em pot posar al davant, jugant al meu voltant com a referència per ajudar l'equip".

El neerlandès ja sap el que és marcar en esrtadis imponents i moments decisius: "Marcar gols en grans partits significa que puc aportar en aquests partits. Tant se val contra qui juguem. Puc ser perillós sempre, i sempre estic a punt per marcar gols. Puc fer-ho al Barça també".

FC BARCELONA TERCERA EQUIPACIÓ 21/22
Aconsegueix l’equipació exclusiva de la Champions League
COMPRAR ARA

Dues vegades màxim golejador de l'Eredivisie, Luuk de Jong va compartir vestidor amb Memphis en el PSV Eindhoven: "Espero tenir també aquesta connexió amb Memphis. És un molt bon jugador. És molt creatiu, em pot donar bones passades, centrades i també pot marcar gols".

Per últim, el nou fitxatge del Barça ha parlat de dues llegendes blaugranes. A més de reconèixer que ocupar la taquilla que Messi ha deixat lliure és un honor, també ha parlat sobre Thierry Henry, el seu gran ídol futbolístic: "No era el mateix tipus de jugador que jo, no es tracta de l'estil. Ho feia fàcil, era molt ràpid, podia marcar gols molt bonics."

 

Més notícies aquí