Local

Els 31.213 abonats que han demanat entrada podran assistir al partit del Bayern

Els socis que ho van sol·licitar tenen garantida l’entrada amb l’aplicació de la normativa del 40% de l’aforament del Camp Nou

Els 31.213 abonats que van sol·licitar l’entrada per assistir al partit de la Champions League que celebraran el Barça i el Bayern Munic el proper dimarts 14 de setembre a les 21 h, tenen assegurada la localitat, amb l’aplicació de la normativa del 40% d’aforament del Camp Nou per aquest partit.

Les entrades s’enviaran als socis peticionaris principals de cada sol·licitud a través d’un correu electrònic.

Un cop assegurada la presència dels abonats que ho han sol·licitat, s’ha iniciat també el procés de venda d’entrades per als socis sense abonament.

Instruccions i recomanacions

Cada sector de l’Estadi disposarà d’uns accessos i portes d’entrada específiques, amb mobilitat restringida i serveis independents.

Tots els socis i aficionats que estiguin al partit tindran l’obligació de fer ús de la mascareta, que es recomana que sigui del tipus FFP2, i hauran de mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les normes sanitàries anti Covid-19.

Els assistents al partit hauran d’ocupar sempre la localitat assignada a cada entrada, sense possibilitat de canviar de lloc. A l’entrada també figurarà l’accés i la porta que s’haurà de fer servir per accedir al seient.

Més notícies aquí