Local

Entrades accessibles cadira de rodes

L’Estadi Olímpic Lluís Companys disposa de zones habilitades per a persones usuàries de cadira de rodes.

Localitats per a persones usuàries de cadires de rodes

Tota persona que desitgi sol·licitar una entrada per a la zona habilitada per a persones usuàries de cadira de rodes podrà fer-ho mitjançant el formulari que trobarà a continuació.

Les localitats adaptades per a persones usuàries  de cadires de rodes es troben situades a la zona de 1ª Graderia Superior i sempre inclouen una invitació per a una persona acompanyant. 

Per tramitar la sol·licitud, caldrà omplir el formulari amb totes les dades. En cas que no siguin socis/sòcies, no serà necessari omplir els apartats Clau de Soci i Codi Personal.

Si necessiten sol·licitar entrades addicionals per a més acompanyants, ho hauran d'indicar al desplegable "entrades extra".

La possibilitat de proporcionar aquestes entrades addicionals estarà sempre subjecta a la disponibilitat.

Li comuniquem també que no es permetrà l’accés amb cadira de rodes a cap altra zona de l’Estadi ni amb cap entrada que no sigui per a la zona habilitada per a persones usuàries de cadires de rodes.

El formulari romandrà actiu fins a 48 hores abans de l'inici del partit o fins que les entrades s'exhaureixin. En cas que aquestes no s’esgotin, les localitats restants es posaran a la venda el mateix dia del partit directament a les taquilles del Club.

Per aclarir qualsevol dubte, poden contactar amb l'Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat

D’altra banda, recomanem sol·licitar el servei T'Acompanyem per tal que els puguin acompanyar fins als seus seients.

Més notícies aquí