Local

Acord amb l’Atlètic de Madrid per a la cessió d'Antoine Griezmann

El conjunt madrileny es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria

El FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid han arribat a un acord per a la cessió d’Antoine Griezmann per a una temporada més una altra opcional. El conjunt madrileny es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Antoine Griezmann pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

El ‘mercato’ del Barça
Consulta totes les altes, baixes i renovacions dels equips professionals del FC Barcelona
AQUÍ

102 partits i 35 gols

Antoine Griezmann va arribar al Barça l’estiu del 2019 procedent de l’Atlètic de Madrid. Com a blaugrana, el jugador francès ha disputat 102 partits: 74 a la Lliga, 16 a la Champions League, 9 a la Copa i 3 a la Supercopa. De fet, en la primera jornada de Lliga d'aquesta temporada contra la Reial Societat, el francès va jugar el seu partit número 100.

D’aquests 102 partits com a culer n’ha disputat 89 com a titular. 


 
Griezmann, autor de 35 gols i 16 assistències amb el Barça, ha conquerit una Copa del Rei en les dues temporades que ha estat a Barcelona.

El francès, amb les seves dianes, s’ha convertit en el segon màxim golejador francès de la historia del Barça per darrere de Thierry Henry (49).

Més notícies aquí