Local

El compliment de la normativa redueix l’aforament del Camp Nou per al partit contra la Reial Societat

El requisit de mantenir un metre i mig de distància entre els assistents limita la capacitat de l’Estadi entre les 20.000 o les 22.000 persones, i s’han posat a la venda les entrades disponibles per als socis no abonats i aficionats

L’aforament disponible per al primer partit de Lliga al Camp Nou en el partit que el Barça celebrarà amb la Reial Societat diumenge, dia 15 d’agost, a partir de les 20 h es veurà afectat per la normativa que avui ha donat a conèixer el PROCICAT. Tot i l’autorització d’un 30% de la capacitat de l’Estadi, que significaria prop de 30.000 espectadors, el requisit de mantenir un metre i mig de distància entre les persones o grups de persones que disposin d’entrades, obliga a reduir aquest nombre d’aficionats. 

Cal recordar que el nombre d’entrades per compra varia entre 1 i 6 localitats, que s’ubiquen juntes a l’Estadi en un grup bombolla, separat 1,5 metres dels grups més propers. El nombre final d’aficionats dependrà doncs del nombre màxim i la grandària dels grups bombolla que es puguin situar a l’Estadi, i que podria oscil·lar entre els 20.000 o 22.000 espectadors. 

Després d’haver-se confirmat que els 15.280 socis abonats que van sol·licitar entrada per mitjà del formulari web podran assistir al partit, avui s’han començat a posar a la venda les aproximadament 2.500 entrades disponibles per a socis sense abonament i aficionats fins a completar l’aforament limitat per a aquest primer partit de la temporada 2021/22. 

Torna el públic al Camp Nou
Compra la teva entrada i viu en directe els partits del Barça
Compra-la ara!

Per a aquest primer partit de Lliga, el 85% del total de les entrades habilitades es destinen als socis amb abonament a l’Estadi, mentre que el 15% que resta està reservat per a compromisos i acords comercials del Club.

Requisits del PROCICAT

Segons la normativa del PROCICAT que serà vigent fins al 20 d’agost, en activitats esportives a l’aire lliure, les instal·lacions amb un aforament superior a 10.000 persones, poden obrir fins a un nombre màxim del 30% d’aquest aforament, sempre que es compleixin els requisits següents:

  • Establir espais sectoritzats, amb control de fluxos d'accés i sortida i banys, que han de ser d'un màxim de 3.000 persones en seients preassignats i, preferentment, públic abonat i local.
  • No es permet servei de restauració ni el consum d'aliments ni de begudes, llevat del consum d'aigua.
  • Els assistents han de portar la mascareta en tot moment dins la instal·lació. S'ha de reforçar la vigilància i la difusió del compliment de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant l'esdeveniment (també a les àrees de serveis, a les entrades i a les sortides).
  • Els assistents han d'estar asseguts durant l'esdeveniment i s'ha de garantir en tot moment la distància interpersonal d'1,5 m.
  • Establiment de mesures de circulació dels assistents que evitin les aglomeracions en els encreuaments o punts de més afluència.

Per a poder complir totes aquests requisits, el FC Barcelona vol conscienciar tots els seus socis i aficionats que assisteixin al partit del compliment de les mesures establertes.

Normes que cal seguir al Camp Nou

Per qüestions de seguretat, davant la pandèmia de la Covid-19, tothom que accedeixi a l’Estadi ha de complir els requisits següents:

  • És prohibit accedir a l’Estadi si es presenten símptomes o s’ha estat en contacte amb persones amb símptomes o que han estat en quarantena durant els darrers 10 dies.
  • Per accedir a l’Estadi cal ser portador d’una entrada, també els menors.
  • Els abonaments no estan habilitats. Arran de la reducció de l’aforament, l’assignació de les localitats és aleatòria dins la zona de l’abonament, i no es poden fer modificacions.
  • Cal ocupar exclusivament la localitat assignada.
  • L’entrada a l’Estadi s’ha de realitzar per l’accés, la porta i l’hora assignades. En cas contrari, el Club es reserva la possibilitat de prohibir-hi l’accés.
  • L’ús de la mascareta és obligatori durant tot l’esdeveniment esportiu.
  • Es recomana fer ús del gel hidroalcohòlic distribuït per la instal·lació.
  • Cal mantenir la distància de seguretat reglamentària.
  • El punts de restauració de l’Estadi romandran tancats.
  • Cal sortir de la instal·lació un cop finalitzi el partit, seguint les instruccions que es donaran per la megafonia de l’Estadi.
  • Un cop els socis i aficionats estiguin fora de l’Estadi no hi podran tornar a entrar.
  • És prohibit fumar al recinte.
  • No és permès menjar. Hi ha un servei de venda ambulant d’aigües.
Més notícies aquí