Local

Definits els entrenadors del futbol formatiu femení per a la temporada 2021/22

Diverses variacions en la direcció dels cinc equips del planter barcelonista

La temporada 2021/22 ja està planificada pel que fa a les banquetes del futbol formatiu femení. En els cinc equips de les categories inferiors del Barça hi ha hagut diversos canvis.

Oscar Belis és l’entrenador del filial, en substitució de Miguel Llorente. Com en la seva etapa al Juvenil, Belis tindrà com a assistent Pol Grau, mentre que Irene del Río continuarà com a preparadora física. El Barça B va començar la pretemporada la setmana passada, amb vistes a una exigent Reto Iberdrola que engegarà a principis de setembre.

El Juvenil estarà en mans de Pablo Tramullas, segon del filial a la segona meitat de la temporada passada. Formarà tàndem amb Miquel Llorens, que era assistent a l’Infantil, i el 16 d’agost es posaran en marxa.

Una campanya més, Jesús López estarà al capdavant de l’Infantil. Ara tindrà al seu costat Víctor Sambola, amb experiència a les alevins. El dia 23 serà el primer entrenament.

L’única banqueta sense variacions serà la de l’Aleví E, novament comandada per Pablo Álvarez i Berta Prat. El tret de sortida serà el 30 d’agost.

D’altra banda, l’Aleví F, les més menudes, tindrà dues incorporacions en la direcció: Marc Almirall, procedent de la Barça Academy, i Víctor Vilajosana, des de l’Europa. El dia 31 s’estrenaran en les sessions preparatòries. 

 

Més notícies aquí