Elche CF – FC Barcelona Femení (prèvia): Primera pedra de toc

Elche CF – FC Barcelona Femení (prèvia): Primera pedra de toc

Les blaugranes afronten el seu primer partit amistós de la nova temporada, a l’estada d’Algorfa

Dimecres dia 4, a les 19 h, i en directe per Barça TV+  (en diferit a les 21.30 h per Barça TV), el nou FC Barcelona Femení de Jonatan Giráldez afronta el seu primer partit a les  instal·lacions del Pinatar Arena (Múrcia), contra l’Elche FC. 

El partit es troba inclòs en l’estada de pretemporada que l’equip femení està realitzant a la localitat d’Algorfa (Vega Baixa), on treballa a les instal·lacions de la Finca Resort i el Pinatar Arena.

Estan sent uns dies d’alt volum de treball en què les jugadores blaugranes realitzen tres sessions d’entrenament diàries per agafar l’estat de forma òptim per afrontar l’exigent temporada que les espera.

Davant tindran un rival que juga la segona divisió del futbol femení estatal, categoria per sota d’on juga el Primer Equip Femení del FC Barcelona i en la que debuten aquesta temporada, després assolir l’ascens. 

Jonatan Giráldez té a disposició totes les jugadores que han viatjat a l’estada de pretemporada,  tot i que podria donar descans a alguna d’elles degut a les càrregues de treball durant aquests dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut