Local

Arrenca l’estada a la Vall d’en Bas

El Barça B de Sergi Barjuan ha completat el primer entrenament de l’stage, on s’hi estarà fins al divendres

El Barça B ha arrencat aquest diumenge l’estada a la Vall d’en Bas, que s’allargarà fins al proper divendres. El filial de Sergi Barjuan s’hi ha desplaçat al matí, i a la tarda ja ha fet el primer entrenament. Allà, a més de les instal·lacions del Royalverd Training Center, l’equip hi ha trobat un clima favorable, amb una temperatura suau.

L’expedició que s’ha desplaçat a la Vall d’en Bas està formada per 26 jugadors, sis d’ells juvenils (Rafús, Casas, Solà, Miki, Casadó i Ilias). A més, Kays Ruiz ha estat baixa d’última hora a causa d’una indisposició digestiva. El jugador blaugrana, que va rebre l’alta mèdica aquest dissabte després de superar la Covid-19, haurà d’esperar per incorporar-se a la dinàmica de l’equip en funció de la seva evolució. Per la seva banda, Antonio Aranda i Ilias Akhomach han fet el seu primer entrenament amb el grup.

Un nou amistós

Sergi Barjuan ha dirigit un primer entrenament de presa de contacte, i el dilluns centrarà el treball en la preparació del proper amistós. A les mateixes instal·lacions on s’entrena, el Barça B s’enfrontarà el dimarts a la tarda a l’UE Olot, en el que serà el tercer amistós de la pretemporada. Un nou test per anar avançant la preparació de cara a l’inici de la temporada oficial.

Per al tècnic blaugrana, l’estada a la Vall d’en Bas també té l’objectiu d’anar cohesionant el grup, ja que l’equip conviurà 24 hores durant pràcticament una setmana.

 

Més notícies aquí