Ortega: “Encaro aquest repte amb moltíssima il·lusió i responsabilitat”

Ortega: “Encaro aquest repte amb moltíssima il·lusió i responsabilitat”

El nou tècnic blaugrana repassa el seu futur com a entrenador del Barça

Barça tv ha entrevistat Carlos Ortega, nou entrenador del Barça d’handbol, i aquestes són les declaracions més destacades que ha realitzat el nou tècnic culer: 

 

Repte personal

“És un repte personal i professional. És el més gran que es pot tenir. Dirigir el club més important a nivell d’handbol. Encaro aquest repte amb moltíssima il·lusió i responsabilitat” 

Barcelona, una segona llar

“Sempre he tingut Barcelona com la meva segona llar. Jo soc de Màlaga i em considero d’allà però aquí vaig passar onze temporades magnífiques (1994-2005) i ho recordo amb moltíssima estima. Van ser uns anys meravellosos on em vaig formar com a persona i com a jugador. També van ser uns anys molt exitosos en qüestió de títols i sempre he tingut moltíssima estimació a Barcelona. Sempre he sentit el Club com a meu i ara tinc la sort de tornar aquí 16 anys després”

Canvi d’aspiracions

“Et seré honest. Al Barça li pots dir que no, però també sabent que perds un repte professional espectacular. Sé que el canvi per a nosaltres és gran perquè estàvem molt còmodes a Hannover. Però sent realistes, lluitar per títols a Hannover era una mica utòpic, tot i que vam ser capaços de ficar-nos tres anys seguits a la Final a Quatre de la Copa i vam arribar a disputar alguna final, fet històric perquè no havia passat mai a la història del club. Però és més difícil aconseguir un títol allà. Jo sempre he dit que em mouria de Hannover si tenia una oferta d’un projecte esportiu interessant i el Barça, per descomptat, ho és”

Una oportunitat única

“Recordo que es van posar en contacte amb mi i em van dir que amb el Pasqui es volia arribar a un acord i que estava pràcticament tancat i que la primera opció era jo. Llavors ho vaig comunicar al meu club. Per a mi era una oportunitat única i malgrat que em sentia molt compromès amb ells i l’equip, volia fer tot el possible per sortir-ne”

3200x2000-Garcia_Kun
El ‘mercato’ del Barça

Les màximes aspiracions

“Amb el Barça pots aspirar a tot, pots guanyar-ho tot com així s’ha fet. Tothom vol ser al Barça. Jo sóc un competidor nat. Com a jugador ho vaig ser i com a entrenador m’hi considero, i aquest és un tren que has d’agafar”

La pressió al Barça

“La pressió me la imposo jo mateix. És indubtable que al Barça hi ha una il·lusió tremenda per guanyar, però crec que és una pressió que qualsevol entrenador sap que hi és, i és una pressió que he de suportar i portar-la tan bé com pugui. Crec que el Barça ha de lluitar per tots els títols i això ho pot dir qualsevol entrenador amb qui parlis. I això continuarà sent així”

Un somni: la Champions

“Tinc molta feina a fer. Arribo nou al vestidor, que ha tingut un entrenador durant 12 o 13 temporades, i he d’aconseguir que la gent confiï en la manera de treballar i confiï en l’staff. Estic segur que me’n sortiré. Tinc molta confiança i el títol somiat de tots els culers per la dificultat i la repercussió que té, és la Champions League”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut