Local

Acord amb el Getafe CF per al traspàs de Carles Aleñá

El FC Barcelona es reserva un 50% d'una futura venda del jugador, una opció de recompra i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el conjunt madrileny

El FC Barcelona i el Getafe CF han arribat a un acord per al traspàs de Carles Aleñá. El club blaugrana es reserva un 50% d'una futura venda del jugador, una opció de recompra i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el conjunt madrileny.

El ‘mercato’ del Barça
Consulta totes les altes, baixes i renovacions dels equips professionals del FC Barcelona
AQUÍ

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Carles Aleñá pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

43 partits com a blaugrana

El migcampista ha disputat 43 partits amb el primer equip blaugrana, aconseguint marcar tres dianes. Carles Aleñá es va formar a la Masia i va debutar amb el primer equip la temporada 2016/17, en un duel contra l’Hèrcules a la Copa del Rei. De fet, va marcar l’únic gol blaugrana.

 

Després d’alternar el primer equip i el filial culer durant dues temporades, el curs 2018/19 va convertir-se en jugador del primer equip. Al mercat d’hivern de la temporada 2019/20 Aleñá va marxar cedit al Betis, on va jugar 19 partits i va marcar un gol. Després de jugar mig curs al Barça, al mercat d’hivern 2020/21 Carles Aleñá va marxar cedit al Getafe CF, on ha jugat fins al finals d’aquest darrer curs.

Més notícies aquí