Local

Jonatan Giráldez, nou entrenador del Barça Femení

El tècnic gallec ha estat un dels assistents en les últimes dues temporades i mitja i firma fins al 30 de juny del 2022

Jonatan Giráldez serà el nou entrenador del Barça Femení, després que Lluís Cortés comuniqués que deixava el càrrec. Nascut a Vigo, el 27 de novembre del 1991, Giráldez ha estat un dels dos assistents de Cortés en les últimes dues temporades i mitja. La nova vinculació amb el Club serà per una temporada amb opció a una segona.

El ‘mercato’ del Barça
Consulta totes les altes, baixes i renovacions dels equips professionals del FC Barcelona
AQUÍ

Abans d’iniciar la seva etapa culer, el gallec va estudiar Ciències de l’Esport a Pontevedra i a Barcelona. Des dels 20 anys que viu a Catalunya i és a la Federació Catalana de Futbol on es va estrenar professionalment desenvolupant tasques de seleccionador, analista i preparador físic en diverses categories inferiors, tant masculines com femenines. També ha exercit de professor a l’Escola d’Entrenadors, ponent universitari i comentarista televisiu de partits de futbol.

La signatura del nou contracte de Jonatan Giráldez s’ha produït en un acte aquest divendres al matí al Despatx Institucional de Presidència, amb la presència del president Joan Laporta, el directiu Xavier Puig, el Director d’Esports, Xavier Budó, i el mànager del futbol femení, Markel Zubizarreta.

Les valoracions de Jonatan Giráldez

“Una il·lusió tremenda. Estic amb moltes ganes de començar a treballar perquè tenim un grup de treball molt bo, amb l’staff i les jugadores”.

“Per entrar aquí has de tenir mentalitat guanyadora per voler vèncer tots els partits. Amb aquests dos anys i mig he agafat molta experiència, en un club d’elit aprens dels millors. He evolucionat i perfeccionat la meva idea”.

“Tenim eines per continuar guanyant. Aquesta és la mentalitat que tenim. I és molt important el com: evolucionar una idea amb un perfil associatiu, que siguem protagonistes. Tenim un repte molt bonic, que és tornar a guanyar i aquesta és la intenció”.



Les valoracions de Markel Zubizarreta

“El que era important era seguir amb el projecte esportiu amb el que venim treballant fa molt de temps. Jonatan és un dels artífexs del model de joc que ha estat implementant l’equip i la idea era donar continuïtat. És jove, està preparat, té moltes ganes de fer coses per a l’equip i el club i estic convençut que aconseguirà que l’equip segueixi creixent”.

Les valoracions de Xavier Puig

“És una persona d’absoluta confiança. Per a nosaltres, com a segon entrenador, ha estat l’artífex del que ha estat aquest Barça i dels èxits que hem tingut. Ell ha estat molt i molt a prop del que ha estat l’entrenador i ha estat absolutament partícip”.

Més notícies aquí