Ja es coneixen els primers rivals de la Continental Cup

Ja es coneixen els primers rivals de la Continental Cup

El Barça Hockey Gel jugarà a Romania davant el representant romanès i els de Croàcia i Turquia

Després d’haver aconseguit el títol de lliga a l’imposar-se en els tres primers partits al Puigcerdà, en la nova temporada 2021-22, el Barça Hockey Gel tornarà a disputar una competició europea després d’haver-ho fet per darrera vegada l’any 2009.

Un cop cancel·lada a causa de la pandèmia l’edició anterior de la Continental Cup, que el Barça l’hagués hagut de disputar com a guanyador de la lliga regular abans de l’aturada i del desenllaç final del playoff que va donar el Puigcerdà com a campió 2019-2020,  l’equip blaugrana ara si que farà efectiva la seva participació a la Continental Cup com a campió de la Lliga 2020-2021.

Aquest cop, el Barça Hockey Gel viatjarà a Romania, on també va jugar en la seva darrera participació del 2009, per disputar la primera ronda d'aquest campionat, en la qual tindrà com a rivals el Corona Brasov (Romania), el Mladost Zagreb (Croàcia) i el Buz Beykoz Istanbul (Turquia).

El format de competició que s’utilitzarà en aquesta primera ronda serà el d’una lligueta, i l’equip que acabi la fase amb més punts, avançarà a la següent ronda, que es disputarà a Hongria o França.

Les dates de celebració d’aquesta primera fase seran del 24 al 26 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut