Finalitza la temporada més valuosa per al planter

Finalitza la temporada més valuosa per al planter

Els quatre equips de les categories inferiors s’han hagut de sobreposar i aprendre de les adversitats

Ha estat l’any més atípic del futbol formatiu, marcat per una pandèmia que ha reduït i ha omplert d’incerteses els calendaris dels equips de base. Tot i això, a l’igual que el Barça B, les categories inferiors del Barça s’han sabut sobreposar a les adversitats, aprendre de les circumstàncies i completar la temporada amb bon regust. 

Juvenil. Subcampió - Preferent femenina
Gran temporada del conjunt dirigit per Oscar Belis i Pol Grau, amb un grup molt jove. Dels 15 partits, n’han guanyat 13, amb un empat i una derrota. Fins a l’última jornada ha mantingut un frec a frec amb l’Espanyol, que ha acabat amb tres punts més.

Infantil. Tercer - Segona Divisió masculina
També meritòria la trajectòria del quadre entrenat per Jesús López i Miquel Llorenç. En una categoria masculina, les culers han estat competint amb garanties amb equips superiors físicament. Molt a prop s’ha quedat de la primera posició, amb una diferència golejadora espectacular: 89 gols a favor i 9 en contra.

Aleví E. Setè - Segona Divisió masculina
Les de Pablo Álvarez i Berta Prat també han viscut una temporada de maduració en una Lliga de nens, amb rivals molt potents. Amb 7 victòries, 2 empats i 6 derrotes, van finalitzar setenes de 16 equips.

Aleví F. Cinquè - Tercera Divisió masculina
Un altre equip joveníssim liderat per Víctor Sambola i Marçal Pera. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper s’han pogut veure grans partits, amb moltes alternatives en el marcador de les més menudes, que han acabat cinquenes, amb una única derrota en catorze jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut