El Barça recull 22 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

El Barça recull 22 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

Els blaugranes van sumar vuit ors, deu plates i quatre bronzes a la competició celebrada a Getafe

El Barça d’atletisme va tornar a mostrar el seu bon estat de forma aquesta temporada, amb una excel·lent actuació al Campionat d’Espanya que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat madrilenya de Getafe, que es van tancar amb un total de 22 medalles aconseguides per atletes del Club blaugrana.

Vuit ors, deu plates i quatre bronzes

El medaller barcelonista va estar format per vuit medalles d’or, deu plates i quatre bronzes que, en total, van significar un total de 22 medalles per als atletes del Barça. Les vuit medalles d’or les van recollir Laura Redondo, al llançament de martell amb un nou rècord dels campionats amb 69.96 m; Arantza Moreno, al llançament de javelina; Adrian Ben, als 800 metres; Sebastián Martos, als 3.000 obstacles; Xesc Tresens, al salt d’alçada; Didac Salas, al salt de perxa; Carlos Tobalina, al llançament de pes, i el relleu femení del 4x100, amb Alba Borrero, Jael Sakura Bestue, Eva Santidrian i Cristina Lara, amb nou rècord dels campionats amb 44.01.

Les deu medalles de plata les van aconseguir Pol Retamal (200 m.); Ibrahim Ezzaydouni (3.000 obstacles); Héctor Santos (salt de llargada); Pedro José Martin (martell); Jael Sakura Bestue (200 m.); Aauri Lorena Bokesa (400 m.); Carolina Robles (3.000 opbstacles); Andrea San José (perxa); Raquel González (10 km marxa) i l’equip femení del 4x400 amb Ghaita El Jarraz, Lucía Pinacchio, Geena Stephens i Laura Hernández.

Finalment, els quatre bronzes es van recollir Pablo Sánchez-Valladares, als 800 m.; Jean Marie Okutu, al salt de llargada; José Lorenzo Hernández, al llançament de disc i Blanca Fernández, als 3.000 obstacles.

Foto: Arribada dels 800 metres, amb Adrian Ben (or) i Pablo Sánchez-Valladares (bronze). Foto Miguelez/RFEA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut