Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): El Tourmalet arriba al Johan

Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): El Tourmalet arriba al Johan

16h, Barça TV i streaming a BarçaTV+: Les tricampiones disputaran els dos últims partits de Lliga a casa

La primera part del Tourmalet per finalitzar la Lliga va acabar amb nota alta del Barça Femení i victòries per 1-4 al camp de la Real Sociedad i per 0-4 al feu de l’Athletic Club. Més enllà del bon joc i els bons resultats, en els dos partits també va destacar positivament els debuts oficials de tres joves del planter: Ornella, Bou i María Pérez.

Les dues últimes etapes de la Primera Iberdrola 2020/21 per part del campió seran a l’Estadi Johan Cruyff: aquest dijous, contra l’Sporting de Huelva, i diumenge, davant l’Eibar. 

El primer dels dos, doncs, serà l’ajornat en el seu dia pels compromisos europeus culers i davant d’un rival matemàticament salvat. Un dels focus de transcendència dels últims partits ha esdevingut la lluita pel Pichichi. I és que Jenni Hermoso (27) s’ha situat a tan sols dos gols la davantera del Llevant, Esther González (29), a qui només li queda un compromís per disputar.

Una altra de les incògnites del poc que queda al campió és si Sandra Paños podrà revalidar el seu Trofeu Zamora com a portera menys batuda. Les respostes es començaran a conèixer aquest dijous de Sant Joan.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut