Local

El 200 de Mariona, el 100 de Cortés i el primer d’Ornella

El duel de Zubieta ha deixat marques destacades per a la davantera mallorquina, l’entrenador i la jove extrem

El partit entre la Real Sociedad i el Barça, corresponent a la 33a jornada de Lliga a Zubieta ha deixat 3 dades molt destacades:

200 de Mariona

Mariona Caldentey ha arribat al partit oficial número 200 amb el FC Barcelona. Fitxada el 2014 procedent del Collerense, l’atacant de Felanitx, de 25 anys, ha tingut sempre un paper clau de blaugrana. Ha disputat 139 compromisos de Lliga, 34 de Champions League, 17 de Copa de la Reina, 3 de Supercopa d’Espanya i 7 de Copa Catalunya. Suma 71 gols. És l’única futbolista que no s’ha perdut ni un sol enfrontament en el present curs.

100 de Lluís Cortés

Lluís Cortés ha firmat el seu centenari amb el Barça. Des de que va assumir l’equip, el gener del 2019, ha acumulat 89 victòries, 4 empats i 7 derrotes, en què l’equip ha marcat 379 gols i n’ha encaixat 52. El seu palmarès consta d’una Champions League, 2 Lligues, 2 Copes de la Reina i 1 Copa Catalunya. 

El primer d’Ornella

El matx de Zubieta també ha suposat el debut d’Ornella Vignola. Arribada a l’estiu passat al Barça B des del Màlaga, l’extrem, de 16 anys, 8 mesos i 19 dies,  s’ha convertit en la segona debutant més jove de la història de l’equip des de la professionalització, només superada per Claudia Pina.

Més notícies aquí