Local

Memphis Depay, quart fitxatge del FC Barcelona

El jugador signarà contracte fins a la finalització de la temporada 2022/23

El FC Barcelona i Memphis Depay han arribat a un acord per a la seva incorporació al Club, un cop acabat el seu contracte amb l'Olympique de Lió. El jugador signarà contracte fins a la finalització de la temporada 2022/23. 


Polivalència, tècnica i potència per a l’atac 

El primer equip de Memphis Depay (Moordrecht, Holanda, 13 de febrer del 1994) va ser el de la seva ciutat natal, el VV Moordrecht. Amb 9 anys, va fitxar per l’Sparta de Rotterdam, pas previ a la seva incorporació al PSV Eindhoven, equip amb el qual debutaria a l’Eredivisie holandesa. Sota les ordres de l’exblaugrana Phillip Cocu, Memphis Depay va signar grans temporades a Eindhoven.

Recordes els holandesos que han jugat al Barça?
Són 16 jugadors des del canvi de segle. Els pots anomenar tots?
POSA'T A PROVA!

Els seus bons anys a Holanda van despertar l’interès de molts equips europeus. Va ser el Manchester United, però, qui va guanyar la partida a la resta de clubs. A Old Trafford, amb Louis Van Gaal a la banqueta, jugaria una temporada i mitja, abans de recalar a l’Olympique de Lió el gener del 2017.

T'agrada?
Doncs no esperis més i fes-te amb la primera equipació del FC Barcelona per al curs 2022/23
COMPRA-LA ARA!

A França és on va tornar a esclatar. Hi ha jugat les últimes cinc temporades i mitja i ha estat peça clau de l’equip que va classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions 2019/20 i que va perdre la final de la Copa de França 2019/20  contra el PSG a la tanda de penals. Titular també amb la selecció holandesa, on va coincidir amb Ronald Koeman, va participar en el Mundial 2014, quedant en la tercera posició del podi, i ja ha marcat també a l'Eurocopa 2020.

El davanter holandès, de pare ghanès, és un atacant polivalent. Amb tendència a caure a banda esquerra, pot exercir de ‘9’ i, lluny de ser un davanter exclusivament d’àrea, li agrada participar en el joc. Hàbil tècnicament, gaudeix també d’un fort colpeig de pilota i d’una potència física que el fan molt perillós encarant els rivals. 

El ‘mercato’ del Barça
Consulta totes les altes, baixes i renovacions dels equips professionals del FC Barcelona
AQUÍ

Amb 22 gols, va ser el màxim golejador de l’Eredivisie la temporada 2014/15. El seu curs més prolífic de cara a porteria. Val a dir, però, que en el seu darrer any a la Ligue 1 amb l’OL s’ha aproximat a les seves màximes xifres anotadores. El nou fitxatge blaugrana ha ocupat la posició de plata, amb 20 dianes, en l’apartat de realitzador de la lliga francesa 2020/21. Però ha ocupat la posició d’or en assistències; un total de 12 passades de gol han dut el nom de Memphis Depay.

10 coses que cal saber sobre Memphis Depay
Et presentem un seguit de detalls de la vida del davanter 'oranje' que potser no sabies del davanter
AQUÍ!

 

Més notícies aquí