Local

La final de la Lliga Endesa passa per guanyar al Palau

Els de Saras reben el Lenovo Tenerife en el tercer i definitiu partit de semifinals (22h)

El Barça rep aquest divendres, a les 22h i en directe per #Vamos de Movisitar+, el Lenovo Tenerife en el que serà el tercer i definitiu partit de les semifinals de la Lliga Endesa. En joc hi ha una plaça per a la final de la Lliga Endesa, que començaria el diumenge 13.

El rival

Va demostrar el seu potencial en el segon partit en què va ser superior i va dominar el matx a través de la parella Huertas – Shermadini. L’exblaugrana va acabar el partit amb 26 punts i 11 assistències, mentre que el pivot va finalitzar amb 21 punts i 37 de valoració. A més, no cal oblidar homes com Fitipaldo, Salin, Doornekamp, Cavanaugh, Guerra, Jenkins o Rodríguez, entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Torna a disputar un partit decisiu a casa, al Palau, i al davant tornarà a tenir 1000 espectadors. Els de Saras són conscients que no poden fallar i que han de sortir concentrats des del primer minut per poder superar un Lenovo Tenerife que arriba a Barcelona amb la moral pels núvols. Jasikevicius té tots els jugadors de la primera plantilla disponibles per al partit.

Més notícies aquí