El Juvenil, a la Fase Final de la Copa d’Espanya!

El Juvenil, a la Fase Final de la Copa d’Espanya!

Els blaugrana vencen amb comoditat l’AD Pirineos Sagrado Corazón (1-10) i ja preparen l’assalt a la Copa d’Espanya Juvenil

El Juvenil del Barça ha tornat del seu desplaçament a Saragossa amb un bitllet per la Fase Final de la Copa d’Espanya, que es disputarà el cap de setmana vinent a Torrejón de Ardoz. L’equip dirigit per Pep Ruiz va deixar palesa la seva superioritat vencent al Pirineos Sagrado Corazón per 1 gol a 10, en un partit que van dominar de principi a fi.

Ruiz valora molt positivament l’estat en què arriba el seu equip a la cita més important de la temporada. “Estem amb molt bones sensacions. En les últimes tres setmanes hem pogut treballar molt bé tant tàcticament com anímicament, i hem recuperat alguns jugadors amb molèsties. Estem preparats!”, afirma.

I és que en una temporada atípica com aquesta, guanyar la Copa d’Espanya seria un tancament immillorable pel Juvenil blaugrana. “Significaria molt per tot el que hem treballat i lluitat durant l’any. No hem pogut guanyar la lliga, però volem demostrar que estem plenament capacitats per ser els campions d’Espanya. Ens ho deixarem tot a la pista!”.

El Juvenil s’entrenarà dilluns, dimarts i dimecres per polir els últims detalls de cara la Fase Final, i viatjarà a Torrejón per disputar, divendres, els quarts de final contra Aljucer ElPozo. En cas de passar l’eliminatòria a partit únic, els blaugrana s’enfrontarien, dissabte en semifinals, al vencedor del partit entre O’Parrulo i AE Bellsport, pas previ a la tant desitjada final de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut