Barça Femení – Madrid CFF (prèvia): Les Tricampiones tornen a casa

Barça Femení – Madrid CFF (prèvia): Les Tricampiones tornen a casa

12h, Barça TV i Teledeporte i streaming a BarçaTV+: L’equip, ja campió de tot, disputa un dels cinc partits que li queden a casa abans de l’aturada internacional

Amb la Lliga, la Champions League i la Copa de la Reina conquerides en un més de maig històric, el Barça Femení comença a afrontar aquest diumenge la recta final d’una temporada de llegenda. Falten cinc partits de Lliga i, entremig, l’enèsima i darrera aturada internacional. El primer de tots serà davant del Madrid CFF a l’Estadi Johan Cruyff.

El retorn a l’Estadi Johan Cruyff després del Triplet serà amb més aforament, segons l’actualització del Protocol del Procicat. Així l’afició culer ha retirat més de 2.500 entrades per al que també serà el primer compromís després d’anunciar-se l’adéu de l’eterna capitana, Vicky Losada, al final de curs.

Sense opció de ple de victòries a la Lliga per la derrota de dimarts al camp de l’Atlètic de Madrid (4-3), l’equip buscarà seguir engreixant uns números de somni. El Madrid CFF, per la seva banda, intentarà rubricar una gran temporada, en la que sempre ha estat a la part alta i ha arribat a les semis de Copa, on precisament va caure davant del Barça a Butarque. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut