Local

Primera oportunitat per certificar les semifinals

El Barça busca el 2-0 a Badalona i el pas a les semifinals de la Lliga Endesa (dijous, 22h)

El Barça visita aquest dijous, a les 22h i en directe per Movistar + (Dial 53), el Joventut de Badalona en el que serà el segon partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. Els de Saras, que van situar l’1-0 en la sèrie aquest dimarts, tenen com a objectiu sentenciar l’eliminatòria per no haver de disputar un tercer partit al Palau.

El rival

Buscarà fer-se fort a l’Olimpic de Badalona en el segon partit i forçar el tercer partit, que es disputaria el dissabte. En el primer partit l’exblaugrana Tomic, Brodzkiansky i Dimitrijevic van ser els jugadors més incisius de la Penya amb 17 punts el primer i 16 el segon i el tercer respectivament. També Ribas va tenir un paper destacat amb 11 punts i 7 rebots. 

El Barça

Va aconseguir el triomf de manera sòlida en un partit que va tenir controlat en tot moment a partir de la segona meitat. Els de Saras es van refer del cop dur de caure a la final de l’Eurolliga demostrant caràcter tan sols 48 hores després. Aquest dijous, a Badalona, el tècnic lituà tindrà el dubte de Calathes, que arrossega molèsties al turmell des de les semifinals de la Final Four.

Més notícies aquí