“El factor pista ha de ser determinant contra Inter”

“El factor pista ha de ser determinant contra Inter”

Andreu Plaza i Adolfo coincideixen en la importància de comptar amb el suport de l’afició i demanen “sortir amb el ganivet entre les dents” per superar l’eliminatòria (dimecres, 20h, Palau)

Arriba el play-off amb una final anticipada als quarts. Un Barça-Movistar Inter, un partit que té tots els al·licients possibles, inclosa la venjança, després de les dues recents finals perdudes del Barça contra els madrilenys a la Copa i a la Supercopa. Aquesta vegada, però, l'escenari del partit no serà el WiZink de Madrid. Serà el Palau Blaugrana, i amb afició. No tanta com es voldria, perquè l’aforament és reduït i només podran entrar 1600 espectadors, però suficient per fer costat a l’equip.

“Els Dracs i la nostra gent són importantíssims per a nosaltres, són el nostre sisè jugador i ho hem de fer notar a l’Inter”, avisa Adolfo. “És la clau, tenir el públic a favor i fer valer el factor pista. Hem d'aconseguir que això sigui determinant per decantar l’eliminatòria al nostre favor”, adverteix Plaza.

Motivació extra

Les dues finals de Copa i Supercopa perdudes contra Inter són una espina clavada al vestidor del Barça. “Mentiríem si no diguéssim que tenim unes ganes especials de demostrar que podem competir de tu a tu contra Movistar Inter, i la clau per aconseguir-ho és estar concentrats tot el partit al 120% per evitar errades i també competir per cada pilota com si ens hi anés la vida”, diu Adolfo.

“Regular l’excitació? Al revés! Que surtin amb el ganivet entre les dents i amb ganes de reivindicar-se. Inter és un equip molt vertical i molt intens i hem d’igualar la seva intensitat per aconseguir passar l’eliminatòria”, diu Plaza.

Baixa de Lucas Trípodi

El Barça només té les baixes ja conegudes de Lozano i Feixas, mentre que Movistar Inter, que ve de guanyar a la pista de ElPozo (1-2), ha perdut a Lucas Trípodi per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El partit serà a les 20h al Palau, encara queden entrades a la venda, i serà transmès en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut