Atlético de Madrid – Barça (prèvia): Nou repte per a les tricampiones

Atlético de Madrid – Barça (prèvia): Nou repte per a les tricampiones

17.45h, LaLigaSportsTV: Després d’aconseguir el Triplet, el Barça visita un rival que es vol reivindicar

Menys de 48 hores després de coronar-se campió de la Copa de la Reina i assolir l’històric Triplet, el Barça afronta el nou repte de visitar l’Atlético de Madrid, en un duel de Lliga en el seu dia ajornat. Ho fa sense cap pressió com a campió de Lliga, però amb l’ambició de tancar la competició perfecta, amb el ple de victòries. 

L’Atlético, en canvi, buscarà reivindicar-se en una temporada irregular que l’ha deixat virtualment fora de la Lliga de Campions. Això sí, en joc hi té la quarta plaça que li donaria accés a la Supercopa d’Espanya de la temporada que ve. Un títol en el que en el present curs va eliminar el Barça a la tanda de penals.

A la primera volta, a l’Estadi Johan Cruyff, les culers es van imposar per un contundent 3-0. A la segona, al Centro Deportivo Wanda d’Alcalà de Henares, no hi serà Lieke Martens en disposar d’uns dies lliures amb permís del Club. 

La valoració de Lluís Cortés

“L’equip està motivat per guanyar tots els partits que ens queden. No hem d’oblidar que jugarem un partit amb menys de 48 hores respecte a l’últim, però la part positiva és que hem fet els deures quan tocava i jugarem sense pressió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut