Local

El Barça, classificat per a la final de LaLiga Promises

Els culers han derrotat el Betis, en la semfinal, i, d'aquesta manera, buscaran alçar el títol davant el Sevilla

Ja són a la final! El Barça, a les 13 hores, disputarà el partit decisiu per al títol del XXX Torneig LaLiga Promises. Una competició que es juga a Vila-real. 

Aquest diumenge, l'elenc dirigit per Jordi Pérez i Pau Moral ha derrotat el Betis en la semifinal (2-0). Ebrima, en una jugada repleta de qualitat i després d'estar atent a un refús del porter rival en un córner, i Fran, des de la frontal de l'àrea i amb un altre xut imparable, han sigut els autors dels gols. Unes dianes que han enviat el Barça a la final; on buscaran apoderar-se del títol davant el Sevilla.

Uns passos triomfals

L’aventura de l’Aleví continua intacta a Vila-real. I el pròxim repte és la final a les 13 hores d'aquest diumenge. Cal recordar que els nois de Jordi Pérez i Pau Moral van signar una brillant primera fase en què van guanyar l’Osasuna (4-0), el Granada (1-0), el Betis (3-0) i l’Alabès (4-1). I, posteriorment, van derrotar l'Atlètic de Madrid als quarts de final en la tanda de penals. Què segueixi el camí victoriós dels blaugranes!

Més notícies aquí