Local

Mor l'exporter del Barça Francesc Arnau

Format al planter blaugrana, va ser jugador del primer equip entre el 1998 i el 2001

Ha mort als 46 anys Francesc Arnau. Nascut el 23 de març del 1975 a Les Planes (Girona), Francesc Arnau era un porter format al planter blaugrana i que va ser jugador del primer equip entre el 1998 i el 2001. Actualment exercia de director esportiu del Reial Oviedo. Es decreten 3 dies de dol oficial, banderes a mig pal i braçal negre de l’equip en memòria de Francesc Arnau.

Francesc Arnau va debutar amb el primer equip del FC Barcelona el 9 de novembre del 1996, en un partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (3-3), quan encara era jugador del Barça B, que aleshores militava a la Segona Divisió A. El porter acabaria disputant més de 30 partits oficials amb el primer equip, la gran majoria amb Louis van Gaal a la banqueta.

L'any 2001 fitxaria pel Màlaga, on es convertiria en un dels jugadors més rellevants de la següent dècada (disputant més de 130 partits oficials), i amb qui viuria un descens a Segona i un posterior ascens a Primera. Seria jugador del Màlaga fins l'any 2011, quan es retiraria i passaria a formar part de l'estructura esportiva del Club malagueny. Des del 2019 exercia de director esportiu de l'Oviedo.

 

Més notícies aquí