Raquel González, medalla d’or amb el combinat espanyol a l’Europeu de marxa per equips

L’atleta blaugrana acaba quarta a la prova dels 20 km, amb dues companyes de selecció a la segona i tercera posició

Positiva jornada per a l'atletisme espanyol en el Campionat d'Europa de marxa per equips que es va celebrar aquest passat cap de setmana a la localitat txeca de Podebrady.

Amb la participació dels atletes Raquel González i José Ignacio Díaz com a representats del FC Barcelona, l’equip espanyol va aconseguir tres medalles d’or per equips a les dues proves de 20 km, tant masculins com femenins, i als 10 km sub-20 masculins.

Pel que fa a l’actuació individual dels atletes blaugrana, Raquel González es va classificar a la quarta posició dels 20 km marxa, col·laborant a la medalla d’or que va aconseguir juntament amb Maria Pérez, segona, Laura Garcia Caro, tercera, i Julia Takacs, vintena  classificada.

Per la seva banda, José Ignacio Díaz va ocupar la posició 26 de la prova dels 50 Km masculins, en la que es va imposar l’atleta eivissenc Marc Tur. En aquesta distància, l’equip espanyol va ocupar la quarta posició final.